Kamers

GELE KAMER

De meubels in de gele kamer zijn rond 1928 gemaakt in de meubelfabriek Pander in Den Haag. De kast is in 1944, als gevolg van het bombardement op Zutphen, zwaar beschadigd. In 1995 is het in ons bezit gekomen gerestaureerd en qua kleur aangepast aan deze tijd. De plaatselijke timmerman heeft het tweepersoons bed in dezelfde stijl gemaakt. In de hang-legkast bevinden zich ochtendjassen en sloffen. De grote stoel kan worden uitgeschoven tot een comfortabel bed, zodat er plaats is voor een derde persoon.


PAARSE KAMER


In de paarse kamer staat een lits-jumeaux (2 x 90 x 210) gedekt met een zelfgemaakt patchwork sprei, boven het bed hangt een klamboe. Het bed kan uit elkaar worden geschoven tot twee eenpersoons bedden. In de hang-legkast vindt u badjassen, sloffen, extra dekens en een kruik.  Aan het voeteneind staat een schrijftafel en er is een zithoekje, met aan de wand een schilderij gemaakt door de kunstenaar Frits Krijgsman.


BADKAMERS


Beide kamers hebben een eigen privébadkamer op de gang. Deze badkamers hebben een wastafel en een inloopdouche. Op verzoek kan er gebruik gemaakt worden van het bubbelbad, de zonnehemel en de infrarood sauna.